El Congrés de telefonia mòbil "Mobile World Congress" arriba a Barcelona

Posted by Unknown On jueves, 17 de febrero de 2011 0 COMENTARIOS


Durant els dies del 14 al 17 de febrer es celebra a Barcelona el “Mobile World Congress”.
Aquest congres es celebra des de el 2006 i tenen previst que duri com a mínim fins al 2012 a Barcelona. Aquest congres es caracteritza per que es el lloc on s'ensenyen els nous mòbils i les noves tecnologies que cada marca treu. Aquest es un bon lloc per visitar per a la persona a la qual li agraden els mòbils i la tecnologia. El congres premia a la millor innovació entre un seguit de premis.

Durant aquests dies els hotels, habitacions de lloguer, tot puja, ja que tota persona que vulgui anar al congres ha de allotjar-se i en aquest congres hi van persones de tot el mon. Es una bona oportunitat perquè Barcelona es desenvolupi en el turisme. Una de les empreses més famoses, i millor qualificades, Apple, mai ve aquest tipus de congres. Les empreses més famoses que assisteixen aquest congres son BlackBerry, LG, Vodafone, Movistar, BCN Touch, Adobe Systems, Microsoft...

Aquest any s'han presentat coses molt diverses i espectaculars com el carregador sense cables Powermat o els dos mòbils de HTC que integren completament Facebook. Totes les empreses han competit contra l'IPAD d'Apple, creant una nova “tableta”, com HTC, o perfeccionant les que ja tenien, com SAMSUNG. També hi ha hagut més innovacions com: Un smart phone de LG, LG Optimus, que té la opció 3D sense necessitat d'ulleres o la multiconferencia immersiva de Telefonica.
Més informació a Mobile World Congress i a Wikipedia

0 COMENTARIOS:

Publicar un comentario